Skip navigation MENU

Detachering & Support

Extra inzet van engineering nodig? AKOS heeft een gedreven team van Mechanical Engineers in huis, van jong talent tot ervaren seniors. Zij kunnen u flexibel ondersteunen bij projecten van uw eigen development & engineering afdeling. Zowel op afstand als bij u op locatie.

Flexibel inzetbaar

Wanneer u een piek heeft in engineering werkzaamheden, een hoog aantal orders of door ziekte of schaarste te weinig engineering capaciteit is binnen uw bedrijf kunt u AKOS inschakelen. U kunt onze Mechanical Engineers inzetten waarvoor, wanneer, waar en hoe u wilt. Kortlopend, langdurig of vanuit ons kantoor of op locatie, voor één stap of een heel proces. Verandert de behoefte aan capaciteit? Dan kan eenvoudig af- of opgeschaald worden.

Kundige engineers

Onze engineers hebben allen een hbo- of wo-opleiding in engineering. Zij worden ingezet op verschillende projecten binnen de industrie. Dit brengt een diversiteit aan kennis en ervaring met zich mee die zij kunnen inzetten bij andere projecten. Daarnaast werken wij continu aan de ontwikkeling van onze engineers. Hierdoor blijven klanten ons inzetten voor hún ontwikkelingen.

Van tekenwerk tot rekenwerk

Onze engineers kunnen ondersteunen bij technische werkzaamheden op het gebied van 2D-tekenwerk, 3D-tekenwerk, modelleren, detailengineering, Configure to Order, P&ID’s, factory lay-out, ontwikkeling, verbetering, testen, documentatie, normering, calculaties, inkoop van materialen, werkvoorbereiding, AutoCAD, Solidworks, enzovoort.

De juiste engineer op de juiste plek

Wij zorgen er altijd voor dat er een klik is tussen de engineer die wordt ingezet en het bedrijf en de afdeling waar hij of zij ingezet wordt. Dit draagt bij aan een betere ondersteuning en inzet en verhoogt bovendien het werkplezier. Daarnaast kijken wij naar locatie en streven wij naar een zo kort mogelijke reisafstand.

Werken op afstand

Het is ook mogelijk om (deels) op afstand te werken. Dit doen wij al jarenlang, en is door de Covid-19 maatregelen alleen maar toegenomen en verder geoptimaliseerd. Onze engineers kunnen dan gebruik maken van de hardware en software van AKOS, zoals high end computers en CAD-pakketten zoals SolidWorks, Inventor, Creo Elements, Creo Parametic en Solid Edge. Uiteraard goed beveiligd en vertrouwd.

Referenties

Detachering & Support