Skip navigation MENU

Interim-management en advies

AKOS is de partner bij uiteenlopende technische vraagstukken. Maar wat als het vraagstuk zich niet beperkt tot een afgebakend project, een technische uitdaging of een afdeling? Wat als er binnen een organisatie op een cruciaal moment een manager of directielid in het team ontbreekt? Wie schakel je in wanneer je geconfronteerd wordt met strategische vraagstukken in een complexe en technische omgeving? De Interim-Managers en Adviseurs van AKOS bieden de passende oplossing.

Het vinden van Interim-Managers en Adviseurs die een industriële onderneming snel kunnen doorzien, oplossingen bedenken én mensen meekrijgen in veranderingen is een grote uitdaging. Vanuit onze jarenlange ervaring in de wereld van techniek en industrie heeft AKOS een ervaren team van Interim-Managers in huis en een groot extern netwerk vergaard. Samen vinden we de juiste adviseur om uw organisatie op directie- en managementniveau voor een bepaalde periode te ondersteunen.

Voor elke uitdaging de juiste match

De Interim-Managers en Adviseurs van AKOS zijn thuis in de meest uiteenlopende technische omgevingen. Met uitgebreide ervaring in de Nederlandse maakindustrie op directie- en managementniveau is de kennis van het interim-team zeer diep en breed. Daardoor kunnen we vanuit het persoonlijke vlak, de technische inhoud en ervaring binnen het kennisgebied een juiste match realiseren.

Waarom kiezen voor interim-managers en adviseurs van AKOS?

Door AKOS in te schakelen mag u vertrouwen op ruime ervaring en gedegen kwaliteit. De Interim-Managers van AKOS leveren direct toegevoegde waarde door hun hoge kennis, jarenlange ervaring en brede competentieniveau. Bovendien beschikken AKOS Interim-Managers over gerichte vaardigheden om bruggen te slaan binnen de organisatie. Ze worden ingezet voor het begrijpen, motiveren en ondersteunen van medewerkers om hun potentieel te benutten en zo duurzame, effectieve oplossingen te bereiken.

Schakel ons in om:
✓ Interim-managementfuncties in te vullen.
✓ Klankbord te bieden voor het management in uitdagende omstandigheden.
✓ Complexe onderhandelingen te (bege)leiden.
✓ Vastgelopen verandertrajecten vlot te trekken.
✓ Te ondersteunen in het toekomstbestendig maken van uw bedrijf.
✓ Openstaande complexe bedrijfsvraagstukken te analyseren, adresseren en op te lossen.

Interim-Manager en Adviseur nodig?
Neem contact op