Skip navigation MENU

Diensten

AKOS helpt al meer dan 50 jaar industriële bedrijven bij hun ontwikkeling op het gebied van mens, productie en technologie. Dit doen wij met onze diensten Development & Engineering, Detachering & Support, Projectmanagement en Consultancy. Lees hier meer over onze diensten.

AKOS diensten

Meer informatie?

Analyse & Simulatie

Binnen de dienst Development & Engineering heeft AKOS naast kundige engineers ook ervaren specialisten in dienst om complexe berekeningen en analyses uit te voeren. Wij passen verschillende methodes toe, variërend van klassieke handberekeningen tot geavanceerde computersimulaties met FEM en CFD. Hierdoor zijn we in staat om vrijwel alle vraagstukken doelgericht en efficiënt te beantwoorden.

Ga naar Analyse & Simulatie

Referenties

Bedrijven in kapitaalgoederen, serie- en massa industrie  kunnen met letterlijk elke vraag bij ons terecht. Van analyse en advies tot en met de volledige oplossing. In de afgelopen 50 jaar hebben de engineers en projectmanagers van AKOS veel mooie en uitlopende opdrachten afgerond. Lees meer over de verscheidenheid in projecten in onze referenties.

Ga naar Referenties