Skip navigation MENU

Over AKOS

Industrial Development Partner

AKOS is een advies- en ingenieursbureau opgericht in 1969. Al meer dan 50 jaar helpen wij industriële bedrijven bij hun ontwikkeling op het gebied van mens, productie en technologie. Dit doen wij met onze diensten Development & Engineering, Projectmanagement & Interim management, Werving & Selectie en Analyse & Advies. Lees hieronder hoe wij dit doen!

Onze kennis, uw ontwikkeling

AKOS bestaat al meer dan 50 jaar. In al die jaren hebben wij heel wat ervaring opgedaan in uiteenlopende projecten en sectoren. Naast deze jarenlange ervaring zorgen wij voor het hooghouden van onze kennis door medewerkers continu te ontwikkelen, zodat zij kunnen helpen bij úw ontwikkeling.

Flexibel maatwerk

Uw vraagstuk is ons vertrekpunt. Altijd vanuit een kosten-baten aanpak. U kunt ons inzetten waarvoor, wanneer, waar en hoe ú wilt. Kortlopend, langdurig of permanent, vanuit ons kantoor of op locatie, voor één stap of een heel proces, op het gebied van mens, productie of technologie of een combinatie hiervan.

Expertise én oplossingen

Van analyse en advies tot en met de oplossing. Industriële bedrijven kunnen met letterlijk elke vraag bij ons terecht. Of het nu gaat om productontwikkeling, tijdelijke engineering ondersteuning, automatisering, het analyseren van knelpunten in uw proces, HR-advies of het invullen van een vacature; wij helpen u graag!

AKOS weet de weg

Door onze brede dienstverlening, integrale aanpak en focus op kwaliteit, realiseren wij langdurige relaties met onze klanten. Hebben wij de kennis niet zelf in huis, dan werken we samen met partners of brengen we u in contact met specialisten uit ons netwerk. Niet voor niets zeggen wij: AKOS weet de weg!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?