Skip navigation MENU

Over AKOS

Industrial Development Partner

AKOS is al ruim 50 jaar ontwikkelingspartner van de industrie. Wij noemen onszelf dan ook Industrial Development Partner. Dit doen wij middels het leveren van expertise en oplossingen op het gebied van mens, technologie en productie.

Industrial
development
tijdens
corona

Expertise én oplossingen

Van analyse en advies tot en met de oplossing. Industriële bedrijven kunnen met letterlijk elke vraag bij ons terecht. Of het nu gaat om productontwikkeling, tijdelijke engineering ondersteuning, automatisering, het analyseren van knelpunten in uw proces, HR-advies of het invullen van een vacature; wij helpen u graag!

Flexibele ondersteuning

Onze diensten zijn altijd maatwerk. U kunt ons inzetten waarvoor, wanneer, waar en hoe ú wilt. Kortlopend, langdurig of permanent, vanuit ons kantoor of op locatie, voor één stap of een heel proces, op het gebied van mens, productie of technologie of integraal. Onze kennis zorgt voor uw ontwikkeling.

Focus op kwaliteit

Door onze brede dienstverlening, integrale aanpak en focus op kwaliteit, realiseren wij langdurige relaties met onze klanten. Uw vraagstuk is ons vertrekpunt. Vanuit een multidisciplinaire analyse werken we naar een gedegen advies en duurzame oplossing toe. Altijd vanuit een kosten-baten aanpak. Hebben wij de kennis niet zelf in huis, dan werken we samen met partners of brengen we u in contact met specialisten uit ons netwerk. Niet voor niets zeggen wij: AKOS weet de weg!

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?