Skip navigation MENU

Over AKOS

AKOS is een advies- en ingenieursbureau opgericht in 1969. Al meer dan 50 jaar helpen wij industriële bedrijven bij hun ontwikkeling op het gebied van mens, productie en technologie. Dit doen wij met onze diensten Development & Engineering, Detachering & Support, Projectmanagement, Recruitment en Consultancy.

Missie
Onze missie is om de industrie te voorzien in de tijdelijke en permanente behoefte aan technisch hoogwaardige kennis en capaciteit voor de ontwikkeling van technische producten en productieprocessen.

De kracht van AKOS
Onze expertise en oplossingen op het gebied van mens, productie en technologie zijn flexibel, afzonderlijk en integraal in te zetten. Van analyse en advies tot en met de oplossing. Industriële bedrijven kunnen met letterlijk elke vraag bij ons terecht. Of het nu gaat om productontwikkeling, projectmanagement, engineering, procesanalyse, HR-advies of het invullen van een vacature; AKOS is de one-stop-shop voor al uw industriële vraagstukken.

Markten
Wij richten ons zowel op de kapitaalgoederen, serieproductie- en massaproductie-industrie. In al die jaren hebben wij heel wat mooie projecten mogen doen in tal van sectoren. Daarnaast richten wij ons op de arbeidsmarkt. Gekwalificeerde professionals zijn namelijk onmisbaar voor de ontwikkeling van de industrie.

Focus op kwaliteit en onze kernwaarden
In al onze activiteiten streven wij naar een hoge mate van kwaliteit. Daarnaast hanteren wij de kernwaarden: flexibel, ontwikkelingsgericht, creatief, oprecht en samenwerkingsgericht. Dit typeert onze manier van werken en hiermee realiseren wij langdurige samenwerkingsverbanden, zowel met medewerkers als met klanten, kandidaten en partners. Door langdurig samen te werken kunnen wij snel schakelen en hogere kwaliteit bieden.

AKOS weet de weg
In al die jaren hebben wij heel wat ervaring opgedaan in uiteenlopende projecten en sectoren. Naast deze jarenlange ervaring zorgen wij voor het hooghouden van onze kennis door medewerkers continu te ontwikkelen, zodat zij kunnen helpen bij úw ontwikkeling. En hebben wij de kennis niet zelf in huis, dan werken we samen met partners of brengen we u in contact met specialisten uit ons netwerk. Niet voor niets zeggen wij: AKOS weet de weg!

Voordelen
• Ruim 50 jaar ervaring binnen de industrie.
• Hoog kennisniveau dat wij continu op peil houden.
• Kennis op het gebied van mens, productie en technologie.
• Industriële partner voor analyse, advies én oplossingen.
• Flexibel op en af te schalen kennis en ondersteuning.
• Groot netwerk bestaande uit industriële bedrijven, professionals, partners en technische instellingen.
• Frisse blik op uw proces en product.
• Kwaliteit staat voorop.

AKOS diensten

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?