Skip navigation MENU

Werken bij AKOS

Ben jij op zoek naar een carrière binnen de industrie? Dan ben je bij AKOS aan het juiste adres. Je kan werken binnen het advies- en ingenieursbureau óf werken bij een van de bedrijven uit ons brede netwerk. Wij helpen je graag met jouw loopbaan binnen de industrie. AKOS weet de weg!

WERKEN BIJ AKOS

Bij AKOS werken engineers, technisch specialisten en projectmanagers aan uiteenlopende opdrachten binnen de industrie. Werken bij AKOS betekent veel afwisseling, uitdaging en doorgroeimogelijkheden. We hebben doorlopend vacatures voor Mechanical Engineer, Project Engineer en Projectmanager. Klik hier voor carrièremogelijkheden bij AKOS.

Ga naar werkenbijakos.nl
 

Benieuwd naar wat anderen van AKOS vinden?
Lees het hier!

Referentieverhalen

DIENSTVERLENING IN RECRUITMENT
Waar de meeste advies- en ingenieursbureaus uitsluitend projectmatige ondersteuning bieden, kan AKOS – in samenwerking met T-Level – ook de structurele behoefte aan technische professionals invullen. Daarmee voorziet AKOS als strategisch partner over de volle breedte in de behoefte aan technische kennis binnen de industrie. Lees verder voor meer informatie over deze recruitment dienstverlening of bezoek de website van T-Level.

Ga naar T-Level.nl