Skip navigation MENU

Carriere in engineering

Ben jij op zoek naar een carrière binnen de industrie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan werken bij advies- en ingenieursbureau AKOS óf werken voor een van de bedrijven uit ons industriële netwerk. Wij helpen je graag met jouw loopbaan binnen de industrie. AKOS weet de weg!

WERKEN BIJ AKOS

Bij AKOS werken engineers, technisch specialisten en projectmanagers aan uiteenlopende opdrachten binnen de industrie. Werken bij AKOS betekent veel afwisseling, uitdaging en doorgroeimogelijkheden. We hebben doorlopend vacatures voor Mechanical Engineer, Projectmanager en Consultant. Klik hier voor carrièremogelijkheden bij AKOS.

Ga naar werkenbijakos.nl
 

WERKEN VIA AKOS

Met ons uitgebreide netwerk binnen de industrie en jarenlange ervaring binnen de techniek helpen wij je graag aan een passende baan bij één van onze klanten. Wij hebben regelmatig vacatures voor Quality Engineer, Proces Engineer, Inkoper, Project Engineer en R&D Engineer. Klik hier voor carrièremogelijkheden binnen ons industriële netwerk.

Ga naar werkenviaakos.nl
 

In het bijzonder organiseert AKOS een grootschalig evenement voor (potentiële) Mechanical Engineers. Voor het najaar is AKOS een samenwerking aangegaan met uiteenlopende bedrijven om jou vergrotende carrièrekansen, persoonlijk advies en een passend en concreet vacature aanbod te bieden. Weet jij al welke baan bij jou past? Bekijk de video en doe de quiz!

Liever direct contact met een consultant van AKOS om jouw ambities te bespreken? Vul het contactformulier in en Michelle Brendel of Jasper Boeijen neemt contact met je op!

Benieuwd naar wat anderen van AKOS vinden?
Lees het hier!

Referentieverhalen