Skip navigation MENU

Carrière bij of via AKOS

Ben jij op zoek naar een carriere binnen de industrie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kan gaan werken bij ons advies- en ingenieursbureau in een technische of commerciële functie óf werken voor een van de bedrijven uit ons industriële netwerk. Wij helpen je graag met jouw loopbaan binnen de industrie! AKOS weet de weg!

WERKEN BIJ AKOS

Bij AKOS werken engineers, technisch specialisten en projectmanagers aan uiteenlopende opdrachten binnen de industrie. Werken bij AKOS betekent veel afwisseling, uitdaging en doorgroeimogelijkheden. We hebben doorlopend vacatures voor Mechanical Engineer, Projectmanager en Consultant. Klik hier voor carrièremogelijkheden bij AKOS.

Ga naar werkenbijakos.nl

WERKEN VIA AKOS

Onderdeel van onze dienstverlening is bemiddeling, loopbaanbegeleiding en ontwikkeling van technische en technisch-commerciële professionals. Gedreven en gekwalificeerde professionals zijn namelijk onmisbaar voor de ontwikkeling van de industrie. Met ons uitgebreide netwerk binnen de industrie en jarenlange ervaring binnen de techniek helpen wij je graag aan een passende baan. Wij hebben regelmatig vacatures voor Quality Engineer, Proces Engineer, Inkoper, Project Engineer en R&D Engineer. Klik hier voor carrièremogelijkheden binnen ons industriële netwerk.

Ga naar werkenviaakos.nl

Referenties

Een aantal van onze projecten