Skip navigation MENU

31-08-2022

Sociale Innovatie Pioniers op bezoek bij AKOS

Voor deze editie van de tour van de Sociale Innovatie Pioniers ontvangt AKOS uiteenlopende ondernemers uit de regio in Klarenbeek. Het initiatief van de provincie Gelderland richt zich op ondernemers die hun bedrijf op een innovatieve manier leiden. Met behulp van het afleggen van verschillende bedrijfsbezoeken leren de ondernemers van elkaar.

In het programma wordt er afwisselend stil gestaan bij vier speerpunten: vernieuwend leiderschap, platter organiseren, ontwikkeling van medewerkers en slimmer samenwerken. Ben van Vuuren, directeur bij AKOS, gaf tijdens deze bijeenkomst een presentatie over de manier waarop hij binnen AKOS invulling geeft aan Sociale Innovatie. Daarna hield Sam Verwaijen, eigenaar Mr. Green, in het kader van leiderschap een inspireren de presentatie over ‘Modern leiderschap & huisvesting’. De middag werd afgesloten met rondleiding door de Mr. Green kantoorlocatie in Klarenbeek, waar onder andere het hoofdkantoor van AKOS gevestigd is.

AKOS | Industrial Development Partner

AKOS is een advies- en ingenieursbureau gericht op het ontwikkelen van de industrie door het leveren van expertise en oplossingen vanuit verschillende diensten. Vanuit Development & Engineering werken engineers en technisch specialisten al ruim 50 jaar met een frisse blik aan nieuwe oplossingen voor uiteenlopende uitdagingen binnen de industrie. Andere zaken waar AKOS bij kan helpen zijn Procesoptimalisatie op het vlak van productie-efficiëntie, Projectmanagement voor ondersteuning bij technisch uitdagende projecten.

Twaalf Sociale Innovatie Pioniers

Begin dit jaar werd AKOS tot Sociale Innovatie Pionier benoemt door de Provincie Gelderland. Tijdens deze middag werd Chantal Peters, van schuimrubberproducent EKI, door Peter Kerris (gedeputeerde bij de Provincie Gelderland) benoemt tot Pionier Sociale Innovatie. EKI staat bekend als een van de grootste rubber- en schuimproducenten in Europa. Met deze benoeming bestaat de groep van Sociale Innovatie Pioniers op dit moment uit twaalf leden.

Referenties