Skip navigation MENU

04-04-2022

AKOS Benoemt tot Sociale Innovatie Pionier

Op 31 maart 2022 is advies- en ingenieursbureau AKOS benoemt tot Sociale Innovatie Pionier door de Provincie Gelderland. Het certificaat werd door gedeputeerde Peter Kerris aan Ben van Vuuren overhandigd. Daarmee is AKOS de elfde sociale innovatie pionier in Gelderland.

Sociale innovatie pioniers maken andere bedrijven bewust van de noodzaak om meer te investeren in training, scholing en nieuwe manieren van samenwerken. “Innovatie is mensenwerken. Door slimmer samen te werken en talent beter te benutten halen bedrijven meer uit de mensen en uit de organisatie. De pioniers laten zien dat sociale innovatie loont, voor bedrijf en medewerker,” aldus Peter Kerris.

Focus op ontwikkeling en welbevinden

Aandacht voor de ontwikkeling en het welbevinden van de medewerkers is binnen AKOS een vanzelfsprekendheid. Ben van Vuuren, directeur bij AKOS, legt uit: “De waarden ontwikkeling en samenwerken maken al jaren deel uit van onze vijf kernwaarden. Het is binnen onze organisatie vanzelfsprekend om hier aandacht aan te besteden. Tevreden medewerkers zorgen tenslotte voor tevreden klanten. De tevreden klanten zorgen op hun beurt voor een succesvol AKOS.”

Streven naar nóg beter

Volgens gedeputeerde Kerris laat AKOS zien dat bedrijven die investeren in sociale innovatie succesvoller en vernieuwender zijn. Met meer tevreden medewerkers. Maar hier stopt het wat betreft Ben van Vuuren niet: “Naast dat hier binnen AKOS continu aandacht voor is, zijn we ook van mening dat het nóg beter kan. Iets wat wij ook de komende jaren actief zullen blijven nastreven.”

Innovatie vanuit verschillende diensten

AKOS is een advies- en ingenieursbureau gericht op het ontwikkelen van de industrie door het leveren van expertise en oplossingen vanuit verschillende diensten. Vanuit Development & Engineering werken engineers en projectmanagers met een frisse blik aan nieuwe oplossingen voor uiteenlopende technische uitdagingen. Andere zaken waar AKOS bij kan helpen zijn Detachering & Support voor ondersteuning in engineering en Procesoptimalisatie op het vlak van productie-efficiëntie.

Referenties