Skip navigation MENU

02-06-2022

Wielertour Dwars door AKOS

Maak op de langste dag van het jaar een ontspannen en mooie toertocht! Om de zomer in te luiden introduceert AKOS een nieuw netwerkevent: de wielertour ‘Dwars Door AKOS’. Gedurende dit evenement genieten we met een gezellige groep wielrenners van de buitenlucht én een fietsrit over de Hoge Veluwe. Fiets jij ook mee? Reserveer dinsdag 21 juni in je agenda en meld je aan!

Techniek- en fietsliefhebbers

Binnen AKOS bemerken we dat veel collega’s buiten werktijd graag actief sporten. Een grote variatie aan sporten passeren hierbij de revu: boksen, zwemmen, crossfit, padel, tennis, voetbal, fitness en meer. In het verleden hebben collega’s elkaar al veel opgezocht om hun favoriete sport onder de aandacht te brengen of een sportief teamuitje te organiseren. Op 21 juni gaan we een stapje verder met onze eigen wielertour Dwars Door AKOS.

Accountmanager Maikel vertelt over dit initiatief: “Als liefhebber van de wielersport en amateurrijder maakte ik op 21 juni altijd een wielertocht om te genieten van de langste dag van het jaar. Gezien de vele sportieve activiteiten die ik geregeld met collega’s onderneem had ik al een aantal collega’s meegevraagd. Maar ook buiten mijn collega’s kom ik tijdens mijn werk regelmatig wielerliefhebbers tegen. Zo is het idee ontstaan om het dit jaar te combineren en groter aan te pakken.”

Waar het evenement eerst met oog voor de medewerkers en klanten is ontstaan, is de wielertour door de hoeveelheid positieve reacties al snel uitgegroeid: medewerker, klant, kandidaat, iedereen is welkom! Samen maken we een onvergetelijke dag, waarbij fiets- en techniekliefhebbers elkaar ontmoeten.

Fietsroute Hoge Veluwe

Collega’s hebben de koppen bij elkaar gestoken om een fietsroute te bepalen. Zij zijn bekend met de omgeving, dus de deelnemers zijn verzekerd van een mooie route over de Hoge Veluwe! Het vertrekpunt is het AKOS-hoofdkantoor: Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek.

Doordat we de wielertour voor iedere fietser toegankelijk willen maken, zijn er twee verschillende routes uitgezet. Voor de meer ervaren fietser is er is er een route van 70 km. Als alternatief is er ook een route van 30 km. Zo kan iedereen op een racefiets, stadsfiets of elektrische fiets aansluiten.

Programma wielertour

De wielertour Dwars door AKOS wordt gehouden op dinsdag 21 juni 2022. Vanaf 12:00 uur wordt voor de deelnemers een gratis lunch verzorgd. Om 13:00 uur wordt het evenement officieel geopend en heeft ieder de gelegenheid om zich om te kleden en klaar te maken. Daarna stappen we op de fiets en volgen we een route over de Hoge Veluwe. De verwachting is dat we rond 16:30 uur terug zijn op het AKOS hoofdkantoor in Klarenbeek. Hier sluiten we de middag af met een gezellige borrel. Bekijk hier het volledige programmaoverzicht van de wielertour.

Wanneer: Dinsdag 21 juni 2022
Hoe laat: 12.00 uur tot 18.00 uur

Waar: Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek

Je kan je tot maandag 13 juni 2022 aanmelden via de aanmeldpagina.

Referenties