Skip navigation MENU

02-06-2022

Wielertour Dwars door AKOS

Om de zomer in te luiden introduceerde AKOS op 21 juni 2022 een nieuw netwerkevent: de wielertour ‘Dwars Door AKOS’. Gedurende dit evenement genoten de deelnemers van een uitgebreide lunch, fietsrit over de Hoge Veluwe én afsluitende borrel. Bekijk de video in de rechterkolom voor een impressie. Fiets jij de volgende editie ook mee? Reserveer woensdag 21 juni 2023 alvast in je agenda en en maak op de langste dag van het jaar een ontspannen en mooie toertocht

Techniek- en fietsliefhebbers

Binnen AKOS bemerken we dat veel collega’s buiten werktijd graag actief sporten. Een grote variatie aan sporten passeren hierbij de revu: boksen, zwemmen, crossfit, padel, tennis, voetbal, fitness en meer. In het verleden hebben collega’s elkaar al veel opgezocht om hun favoriete sport onder de aandacht te brengen of een sportief teamuitje te organiseren. Op 21 juni 2022 zijn we een stapje verder gegaan met onze eigen wielertour Dwars Door AKOS!

Accountmanager Maikel vertelt over dit initiatief: “Als liefhebber van de wielersport en amateurrijder maak ik op 21 juni altijd een wielertocht om te genieten van de langste dag van het jaar. Gezien de vele sportieve activiteiten die ik geregeld met collega’s onderneem had ik al een aantal collega’s meegevraagd. Maar ook buiten mijn collega’s kom ik tijdens mijn werk regelmatig wielerliefhebbers tegen. Zo is het idee ontstaan om het dit jaar te combineren en groter aan te pakken.”

Waar het evenement eerst met oog voor de medewerkers en klanten is ontstaan, is de wielertour door de hoeveelheid positieve reacties al snel uitgegroeid: medewerker, klant, kandidaat, iedereen is welkom! Samen maken we een onvergetelijke dag, waarbij fiets- en techniekliefhebbers elkaar ontmoeten.

Fietsroute Hoge Veluwe

Collega’s hebben de koppen bij elkaar gestoken om de fietsroute voor de wielertour Dwars door AKOS te bepalen. Ze zijn bekend met de omgeving, dus de deelnemers zijn verzekerd van een mooie route over de Hoge Veluwe.

Doordat we de wielertour voor iedere fietser toegankelijk willen maken, zijn er twee verschillende routes uitgezet. Voor de meer ervaren fietser is er is er een route van 70+ km en als alternatief  is er ook een route van 30 km. Zo kan iedereen op een racefiets, stadsfiets, elektrische fiets of dergelijke aansluiten. Het vertrekpunt is het AKOS-hoofdkantoor: Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek.

Programma wielertour

De eerste editie van de wielertour Dwars door AKOS is gehouden op dinsdag 21 juni 2022. En met succes! Zo staat de tweede editie al op de planning: woensdag 21 juni 2023. Gedurende deze dag kan je het volgende verwachten:

Vanaf 12:00 uur wordt voor de deelnemers een gratis lunch verzorgd. Om 13:00 uur wordt het evenement officieel geopend en heeft ieder de gelegenheid om zich om te kleden en klaar te maken voor vertrek. Daarna stappen we op de fiets en volgen we een route over de Hoge Veluwe. De verwachting is dat we rond 16:30 uur terug zijn op het AKOS hoofdkantoor in Klarenbeek. Hier sluiten we de middag af met een gezellige borrel.

Wanneer: Woensdag 21 juni 2023
Hoe laat: 12.00 uur tot 18.00 uur
Waar: Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek

Wil jij hier ook bij zijn? Je kan je alvast aanmelden via de aanmeldpagina.

Referenties