Skip navigation MENU

05-02-2024

Verhuisbericht: AKOS Hoofdkantoor weer in Apeldoorn

Het AKOS hoofdkantoor gaat verhuizen! We keren terug naar Apeldoorn, “de stad waar het allemaal begon. Terug naar onze roots!” vertellen eigenaren Ferry Boers en Reinier Jansen. Vanaf 1 februari 2024 verwelkomen we medewerkers en bezoekers op het nieuwe kantooradres: Jean Monnetpark 41 te Apeldoorn. Een nieuwe fase waarin we onze identiteit versterken en de weg vrijmaken voor verdere groei.

Wat wordt het nieuwe adres?

Van de Oudhuizerstraat 31 te Klarenbeek verhuist het AKOS hoofdkantoor naar het Jean Monnetpark 41 te Apeldoorn. Het recent gerenoveerde kantoorpand bevindt zich op een klein bedrijvenpark.

Reinier en Ferry delen hun enthousiasme: “We kijken er enorm naar uit om verder te bouwen aan het sterke merk dat AKOS is geworden in de afgelopen 55 jaar. Het vormt voor ons de ideale plek om onze focus naar kwaliteit en ontwikkeling voort te zetten en nieuwe successen te behalen. Een kantoor waarin we onze eigen identiteit kunnen uitdragen én kunnen delen met (potentiële) medewerkers en klanten.”

Binnen ruikt het fris en nieuw. De bureaus en stoelen zijn net uit de verpakking gehaald, de kamerplanten zijn besteld en het tostiapparaat, de airfryer én de (ijs)koffiemachine staan al klaar. Ook zijn de eerste evenementen al gepland, namelijk de Problem Solver Borrel en de Technische Kennissessie. Het is voor ons duidelijk, ons nieuwe plekje gaat veel plezier geven.

Het gehele AKOS team bedankt de betrokken partijen, waaronder de installateur, het ICT-team, de architecten en alle medewerkers die hebben bijgedragen aan een vlotte verhuizing.

Bereikbaarheid en parkeervoorzieningen

Medewerkers en bezoekers kunnen hun auto’s parkeren op AKOS gemarkeerde parkeerplekken, direct gelegen voor het nieuwe kantoorpand. Voor extra parkeergelegenheid is het terrein voorzien van aanvullende parkeerplekken.

Een extra pluspunt van de nieuwe locatie is de bereikbaarheid voor OV-gebruikers. Gelegen naast het spoor kunnen medewerkers en bezoekers die met het openbaar vervoer reizen de bushalte “Apeldoorn, Jean Monnetpark” nemen voor een vlotte aankomst bij het nieuwe AKOS hoofdkantoor.

Waarom gaat AKOS verhuizen?

Na drie jaar in het moderne, gehuurde kantoor te Klarenbeek, kijken we uit naar de herpositionering van een eigen kantoorpand. “Hoewel het Mr.Green concept de frisse werkomgeving, flexibiliteit en service biedt die we voor ogen hebben, is toch besloten om een eigen kantoor in Apeldoorn te betrekken,” vertelt Ferry. “Het belangrijkste motief achter deze stap is de behoefte aan een eigen identiteit.”

Het nieuwe kantoorpand sluit beter aan bij het creëren van herkenbaarheid voor potentiële medewerkers en klanten én draagt bij aan de groeiplannen van AKOS. Ook hebben we weer volop de mogelijkheid om eigen evenementen te organiseren. Denk aan Dwars door AKOS, Seizoenbijeenkomsten en Problem Solver Borrels.

Kortom, de verhuizing naar het nieuwe kantoorpand in Apeldoorn markeert een positieve stap voor AKOS. We gaan een mooie toekomst tegemoet!

Benieuwd naar het nieuwe kantoor? Je bent van harte welkom aan de Jean Monnetpark 41 in Apeldoorn. Bel voor een afspraak naar +31 (0)55 5 412 412 of stuur een mail naar info@akos.nl.

Referenties