Skip navigation MENU

Over AKOS

AKOS is een advies- en ingenieursbureau opgericht in 1969. Al meer dan 55 jaar helpen wij industriële bedrijven bij hun ontwikkeling op het gebied van mens, productie en technologie. Dit doen wij met onze diensten Development & Engineering, Projectsupport, Projectmanagement en Interim-Management.

Missie

Onze missie is om de industrie te voorzien in de tijdelijke en permanente behoefte aan technisch hoogwaardige kennis en capaciteit voor de ontwikkeling van technische producten en productieprocessen.

De kracht van AKOS

Onze expertise en oplossingen op het gebied van mens, productie en technologie zijn flexibel, afzonderlijk en integraal in te zetten. Van analyse en advies tot en met de oplossing. Industriële bedrijven kunnen met letterlijk elke vraag bij ons terecht. Of het nu gaat om productontwikkeling, projectmanagement, engineering, procesanalyse, HR-advies of het invullen van een vacature; AKOS is de one-stop-shop voor al uw industriële vraagstukken.

Focus op kwaliteit en onze kernwaarden

In al onze activiteiten streven wij naar een hoge mate van kwaliteit. Daarnaast hanteren wij de kernwaarden: flexibel, ontwikkelingsgericht, creatief, oprecht en samenwerkingsgericht. Dit typeert onze manier van werken en hiermee realiseren wij langdurige samenwerkingsverbanden, zowel met medewerkers als met klanten, kandidaten en partners. Door langdurig samen te werken kunnen wij snel schakelen en hogere kwaliteit bieden.

Voordelen

• Kwaliteit staat voorop.
• Frisse blik op uw proces en product.
• Hoog kennisniveau dat wij continu op peil houden.
• Industriële partner voor analyse, advies én oplossingen.
• Flexibel op en af te schalen kennis en ondersteuning.
• Groot netwerk bestaande uit industriële bedrijven, professionals, partners en technische instellingen.
• Ruim 55 jaar ervaring binnen de industrie.

AKOS weet de weg

Wij richten ons zowel op de kapitaalgoederen, serieproductie- en massaproductie-industrie. In al die jaren hebben wij heel wat ervaring opgedaan in uiteenlopende projecten en sectoren. Naast deze jarenlange ervaring zorgen wij voor het hooghouden van onze kennis door medewerkers continu te ontwikkelen, zodat zij kunnen helpen bij úw ontwikkeling. En hebben wij de kennis niet zelf in huis, dan werken we samen met partners of brengen we u in contact met specialisten uit ons netwerk. Niet voor niets zeggen wij: AKOS weet de weg!

Sponsoring door AKOS

Omdat ieder mens een gelijke kans op een goede toekomst verdient, sponsort AKOS goede doelen en initiatieven die zich inzetten voor kwetsbare groepen binnen onze samenleving. Vanuit een jaarlijks vastgesteld budget streeft AKOS naar langdurige relaties met de verschillende organisaties die gesteund worden.

Development & Engineering
Projectsupport
Projectmanagement
Interim-management
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?