Skip navigation MENU

Sponsoring door AKOS

Al jaren sponsort AKOS diverse goede doelen. Voor de sponsoring maakt AKOS geen onderscheid tussen grote organisaties die wereldwijd actief zijn en kleinere initiatieven die op lokaal niveau een verschil proberen te maken. In sponsoring steven we naar jarenlange relaties met de verschillende organisaties en staat het jaarlijkse budget vast.

Focus en sponsordoelen

Omdat ieder mens een gelijke kans op een goede toekomst verdient, steunt AKOS goede doelen en initiatieven die zich inzetten voor kwetsbare groepen binnen onze samenleving. Daarbij richt AKOS zich in het bijzonder op doelen die zich inzetten voor het welzijn van kinderen. Of het nu gaat om kinderen die getroffen worden door ziekte, gevangen zitten in gebieden waar een oorlog woedt of opgroeien in ontwikkelingslanden, met een bijdrage streeft AKOS naar een goede toekomst voor de huidige en toekomstige generaties. Goede doelen die AKOS sponsort:

Logo WarChildWar Child

AKOS is al jaren Business Friend van War Child. Onvoorwaardelijk en altijd klaar staan voor kinderen die opgroeien in oorlog en geweld, daar staat War Child voor. Wereldwijd groeien 200 miljoen kinderen op in oorlog. War Child biedt kinderen in oorlog in 16 landen bescherming, onderwijs en psychosociale hulp. Met muziek, spel en beweging wordt War Child de veerkracht van kinderen aangesproken. Zo bouwen de kinderen aan hun vertrouwen, in elkaar en in de toekomst.

Logo Stichting De Hond Kan De Was DoenStichting De Hond Kan De Was Doen

Niets is meer vanzelfsprekend wanneer je leeft met een beperking of langdurige ziekte. Je dagelijkse activiteiten vergen meer energie, meer tijd en meer hulp. Simpele dingen zijn ineens een groot probleem. Stichting De Hond Kan De Was Doen zet zich in voor de opleiding van hulphonden of assistentiehonden in de thuissituatie. In Nederland leven alleen al 1,7 miljoenen mensen met een motorische beperking, 10% van hen is jonger dan 19 jaar. Vanuit dit besef bundelen ze alle krachten om de zelfstandigheid en onafhankelijkheid te ondersteunen.

Logo Terre des HommesTerre des hommes

Gedwongen om te werken, verkocht, geslagen, misbruikt. De rechten van miljoenen kinderen worden op grote schaal geschonden. Terre des Hommes voorkomt dat kinderen worden uitgebuit, haalt kinderen uit uitbuitingssituaties en zorgt ervoor dat ze zich in een veilige omgeving kunnen ontwikkelen. Dat doen ze samen met familie, omgeving en andere organisaties.