Skip navigation MENU

26-03-2019

Opening AKOS vestiging Heerenveen

Ingenieurs- en adviesbureau AKOS heeft onlangs haar nieuwe vestiging in Heerenveen geopend! Na ruim 15 jaar met vestiging AKOS Noord in Joure te hebben gezeten was het tijd voor een nieuw pand dat beter aansluit bij de huidige bedrijfsgrootte en ambities.

Als ingenieurs- en adviesbureau richt AKOS zich al sinds 1969 op het ontwikkelen van de industrie. Naast het ontwikkelen van de industrie zit het bedrijf zelf ook niet stil en is het de afgelopen jaren flink uitgebreid. Zo heeft AKOS naast haar hoofdkantoor in Apeldoorn kantoren in Enschede en Utrecht en nam het in 2018 intrede in Zwolle. En sinds dit jaar is AKOS ook in Heerenveen gevestigd. Dit, nadat het reeds 50-jaar bestaande bedrijf ruim 15 jaar met een van haar kantoren in Joure heeft gezeten.

Goede bereikbaarheid

Het nieuwe pand past beter bij de grootte van AKOS en bevindt zich ook op een beter te bereiken en zichtbare locatie aan de snelweg. Het adres is Mercurius 18, 8448 GX Heerenveen, schuin tegenover het Thialf-stadion. AKOS zit daar samen met het internationale bedrijf APH Group gehuisvest.

Bij deze nodigt AKOS u van harte uit voor een kop koffie of thee in ons nieuwe pand!

Referenties