Skip navigation MENU

22-01-2020

Nieuw decennium, nieuwe website!

Met het aanbreken van het nieuwe decennium lanceren wij onze nieuwe corporate website www.akos.nl! De nieuwe website presenteert onze brede dienstverlening, jarenlange ervaring en expertise en is het startpunt van alle mooie organisatorische en strategische ontwikkelingen die in 2020 nog meer zullen volgen.

AKOS is al ruim 50 jaar ontwikkelingspartner van de industrie. Dit doen wij middels het leveren van expertise en oplossingen op het gebied van mens, technologie en productie. Wij noemen onszelf dan ook Industrial Development Partner.

Volop in ontwikkeling

Naast het ontwikkelen van de industrie zijn wij zelf ook volop in ontwikkeling. Zo vierden wij vorig jaar ons 50-jarig jubileum, publiceerden wij onze nieuwe profilering in compleet nieuwe huisstijl, lanceerden wij onze website voor de arbeidsmarkt werkenbijakos.nl, startten wij naast het Young Development Program ook het Professional Development Program, hebben wij ons cursusaanbod uitgebreid, openden wij onze vestiging in Heerenveen en wonnen wij de prijs voor Sociale Pionier Gelderland. Daarnaast zijn wij de samenwerking met kennisinstellingen en partners verder aan het intensiveren (meer nieuws daarover volgt binnenkort).

De nieuwe website is het startpunt van alle mooie organisatorische en strategische ontwikkelingen die in 2020 zullen volgen.

Referenties