Skip navigation MENU

05-03-2020

Miljoeneninvestering voor de regionale papierindustrie

AKOS is al jaren ontwikkelingspartner van de industrie. De samenwerking met de papierindustrie gaat zelfs al meer dan 55 jaar terug. Al sinds 1969 voert AKOS werk uit voor deze branche, zoals engineering (machinebouw en proces equipment), analyse en simulatie en projectmanagement. Onlangs verscheen een artikel over de papierindustrie in de regio Eerbeek. Er ligt nu een miljoenenplan dat onder andere de overlast van de papierindustrie voor omwonenden moet oplossen.

Papierindustrie als bakermat

In 1969 werd AKOS opgericht als werktuigbouwkundig ingenieursbureau, gespecialiseerd in het ontwerpen en tekenen van productiemachines en installaties. AKOS groeide snel en werd met name binnen de papier- en zuivelindustrie al snel een begrip. Inmiddels is AKOS uitgegroeid tot volwaardige industriële ontwikkelingspartner die hoogwaardige expertise en integrale oplossingen biedt op het gebied van mens, productie en technologie.

Uiteenlopende projecten in de papierindustrie

In de loop der jaren heeft AKOS met regelmaat projecten uitgevoerd binnen de papierindustrie. Onder andere voor Parenco, VHP Security Paper en Mayr Melnhof zijn sterk uiteenlopende projecten gerealiseerd, van optimalisatie van papiervellen-transport tot het in kaart brengen van de touwdoorloop in een papiermachine inclusief visualisatie van geleidings-units in 3D. Van engineering tot realisatie zijn wij betrokken geweest binnen deze projecten.

Meer weten?

Wilt u weten wat AKOS als Industrial Development Partner voor u kan betekenen? Neem contact met ons op en wij bespreken graag de mogelijkheden met u op het gebied van mens, productie en technologie. Het volledige artikel over de problematiek van de papierindustrie in Eerbeek en de plannen voor de miljoeneninvestering vindt u hier.

Op zoek naar een ontwikkelingspartner voor uw vraagstuk binnen de papierindustrie?
Referenties