Skip navigation MENU

Industrial Development in corona-tijd

Bij AKOS staat partnership voor de lange termijn altijd voorop. Daarom is bij ingrijpende situaties als de corona-crisis onze basishouding dat wij altijd werkbare oplossingen zoeken, waarbij de continuïteit van alle betrokken partijen centraal staat.

Onze belangrijkste maatregelen communiceerden wij in ons nieuwsbericht Corona-maatregelen AKOS van half maart 2020.

Wij hebben een team samengesteld dat zich bezighoudt met de beheersing van deze crisis binnen onze organisatie en dienstverlening. Daarbij is in korte tijd veel kennis opgedaan en leren wij nog dagelijks bij. Mocht u behoefte hebben aan een klankbord op dit vlak, neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag en wij leren ook graag van u. Zo helpen wij elkaar verder (mail corona@akos.nl). Hieronder vertellen wij u meer over wat wij als Industrial Development Partner in deze corona-tijd voor u kunnen betekenen.

Industrial Development

De uitdagingen van deze crisis zijn ook voor de Nederlandse industrie ongekend. De positieve kant is dat solidariteit en gemeenschapszin gelukkig nog sterk geworteld blijken te zijn in onze samenleving. Tussen mensen, maar ook tussen organisaties. En gelukkig laat de overheid onze bedrijven ook niet in de steek en brengt zij met een stevig pakket maatregelen veel vertrouwen terug bij bedrijven, werknemers en zelfstandigen. Als Industrial Development Partner wil AKOS bedrijven ook en juist in corona-tijd helpen te ontwikkelen en innoveren.

Korte termijn oplossingen

Op korte termijn helpt AKOS de industriële bedrijven tijdens de corona-crisis, waarbij de werkwijze is gebaseerd op:

  • > 50 jaar kennis en expertise
  • brede dienstverlening
  • langdurige samenwerking
  • uitgebreid netwerk
  • kwaliteit
  • flexibiliteit.

Uiteraard passen wij onze dienstverlening aan op wat u op dit moment nodig heeft. Binnenkort leest u hier meer over oplossingen die we op korte termijn hebben gerealiseerd. Op onze referentiepagina krijgt u al een indruk van eerder gerealiseerde projecten.

Partnerships

AKOS werkt al jaren samen met partners, waarmee we de industrie nog meer en beter van dienst kunnen zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld met IDpartners de handen ineengeslagen. Wij stellen gezamenlijk tegen een crisistarief kennis en kunde ter beschikking voor het evalueren van uw producten en productieprocessen. Kom sterker uit de crisis door nu te innoveren!
Met deze samenwerking willen we vooral nu in de crisisperiode in korte tijd nieuwe productconcepten en een efficiënter productieproces voor u realiseren. Kortom, gezond en klaar voor de toekomst uit de crisis in een korte tijd met een lage investering.

Meer over deze samenwerking leest u in dit nieuwsbericht.

Meer over onze samenwerking met Gemeente Apeldoorn en Universiteit Twente rondom het PDEng-programma leest u hier.

Innovatie

Stilstand is achteruitgang en daarom is innovatie zo belangrijk, juist nu in deze corona-situatie. Daarom investeert AKOS intern en extern tijd, kennis, expertise en energie in innovatiethema’s als:

  • Digitalisering binnen productieprocessen
  • Nieuwe technologieën
  • Duurzaamheid van product en proces
  • Energietransitie.

Met welk van deze thema’s mag ons ervaren team bij uw industriële, technologische onderneming aan de slag om samen de toekomst van uw bedrijf veilig te stellen?
Neem vandaag nog contact op met onze Businessmanager Reinier Jansen via rjansen@akos.nl of +31 (0)682439850.

Arbeidsmarkt

Investeert u net als AKOS in uw medewerkers en stimuleert u hun persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling om daarmee als bedrijf ook te kunnen ontwikkelen? Onze engineers en projectmanagers leren van en met elkaar. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebieden. Daarmee vergroten we gezamenlijk onze slag- en innovatiekracht om u en onze andere industrie-klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Via werkenbijakos.nl ontdekt u meer over AKOS als werkgever. Op werkenviaakos.nl kunnen werkzoekenden terecht voor interessante vacatures binnen de industrie. Als bedrijf kunt u AKOS inschakelen om voor u de werving & selectie te verrichten. Profiteer van ruim 50 jaar werkervaring voor de industrie als advies- en ingenieursbureau. Door onze integrale dienstverlening hebben wij inhoudelijke kennis van de markt, de functies en bedrijven.

Uw bedrijf met onze hulp tijdens de corona-crisis toekomstbestendig maken?