Skip navigation MENU

Recruitment

Waar de meeste advies- en ingenieursbureaus uitsluitend projectmatige ondersteuning bieden kan AKOS, in samenwerking met T-Level, tevens de structurele behoefte aan technische professionals invullen met de dienstverlening op het gebied van Recruitment. Daarmee voorziet AKOS als strategisch partner over de volle breedte in de behoefte aan hoogwaardige technische kennis binnen de industrie. Gedreven en gekwalificeerde professionals zijn immers onmisbaar voor de ontwikkeling van uw bedrijf.

T-Level is een gespecialiseerd recruitment- & detacheringsbureau voor technisch opgeleide professionals voor de proces- en maakindustrie. Hierbij ligt de focus op het bieden van toegevoegde waarde aan de technische professional die een eerste of volgende carrièrestap wil zetten. De Consultants van T-Level spiegelen, adviseren, vinden de ideale baan én helpen de professional om vol vertrouwen de overstap naar de nieuwe werkgever te maken.

Duurzame en kwalitatieve bemiddelingen

Het menselijk kapitaal is één van de belangrijkste kritische factoren van elke onderneming. T-Level helpt u de juiste mensen te vinden, met de juiste capaciteiten en passend bij uw organisatiecultuur. Ze kijken verder dan alleen kennis en ervaring. Ook ambities, leervermogen, (verborgen) talent en persoonlijkheid zijn bepalend voor een duurzame en kwalitatieve bemiddeling.

Gespecialiseerd in hbo- en wo functies binnen de industrie

T-Level is gespecialiseerd in het invullen van hoogwaardige vacatures op hbo- en wo-niveau binnen de industrie in de volle breedte. Voorbeelden van veel voorkomende functies die bemiddeld worden zijn Mechanical Engineers, Projectmanagers en Product- en Production Engineers. Daarnaast heeft T-Level ook veel ervaring met het bemiddelen van Hardware- en Software engineers, Maintenance- en Quality-engineers, Technisch Inkopers, Sales Engineers, Sales Managers, Technisch Managers en Engineering Managers.

Uitgebreid netwerk

Door de jarenlange ervaring heeft T-Level, in samenwerking met het ingenieursbureau AKOS, een kwantitatief en kwalitatief netwerk opgebouwd van hoogstaande technici en managers waar wij doorlopend contact mee hebben en onderhouden. Hierdoor zijn ze in staat om snel te schakelen en de juiste matches te maken. Ze voorzien u vervolgens van een uitgebreide en actuele toelichting op het gebied van persoonlijkheid, ervaring, ambities en arbeidsvoorwaardelijke wensen.

“Ook als we hele specifieke kennis en vaardigheden vragen, vindt T-Level geschikte kandidaten door de markt intensief voor ons uit te pluizen,” HR-manager Remeha.

Van helpende hand tot strategische partner

Flexibiliteit is een van onze belangrijkste speerpunten. Daarom kunt u de Recruitment dienstverlening inschakelen voor gedeeltelijke ondersteuning tot totale ontzorging. Elke aanvraag is maatwerk. T-Level hanteert verschillende service-levels; van vrijblijvend en low-profile tot exclusiviteit met de hoogste prioriteit en volledige inzet wervingstools. Uiteraard is het ook mogelijk om uw wervingtraject anoniem uit te voeren en gebruik te maken van het uitgebreide netwerk.