Skip navigation MENU

Recruitment

Waar de meeste advies- en ingenieursbureaus uitsluitend projectmatige ondersteuning bieden kan AKOS tevens de structurele behoefte aan technische professionals invullen. Daarmee voorziet AKOS als strategisch partner over de volle breedte in de behoefte aan hoogwaardige technische kennis binnen de industrie. Gedreven en gekwalificeerde professionals zijn immers onmisbaar voor de ontwikkeling van uw bedrijf.

Duurzame en kwalitatieve bemiddelingen

Het menselijk kapitaal is één van de belangrijkste kritische factoren van elke onderneming. AKOS helpt u de juiste mensen te vinden, met de juiste capaciteiten en passend bij uw organisatiecultuur. Wij kijken verder dan alleen kennis en ervaring. Ook ambities, leervermogen, (verborgen) talent en persoonlijkheid zijn bepalend voor een duurzame en kwalitatieve bemiddeling.

“Door de brede achtergrond in de techniek en de professionele, doortastende aanpak gaan de consultants verder dan menig ander bureau.” Manager Project Management Office John Crane Indufil.

Gespecialiseerd in hbo- en wo functies binnen de industrie

Wij zijn gespecialiseerd in het invullen van hoogwaardige vacatures op hbo- en wo-niveau binnen de industrie in de volle breedte. Voorbeelden van veel voorkomende functies die wij bemiddelen zijn Mechanical Engineers, Projectmanagers, Product- en Production Engineers, Hardware- en Software engineers, Maintenance- en Quality-engineers, Technisch Inkopers, Sales Engineers, Sales Managers, Technisch Managers en Engineering Managers. Meer informatie op www.werkenviaakos.nl.

“Ook als we heel specifieke kennis en vaardigheden vragen, vindt AKOS geschikte kandidaten door de markt heel intensief voor ons uit te pluizen.” HR-manager Remeha.

Uitgebreid netwerk

Door onze jarenlange ervaring hebben wij een kwantitatief en kwalitatief netwerk opgebouwd van hoogstaande technici, technisch commerçanten en technisch managers waar wij doorlopend contact mee hebben en onderhouden. Hierdoor zijn we in staat om snel te schakelen, de juiste matches te maken en u te voorzien van een uitgebreide en actuele toelichting op het gebied van persoonlijkheid, ervaring, ambities en arbeidsvoorwaardelijke wensen.

“Door onze jarenlange ervaring hebben wij een kwantitatief en kwalitatief netwerk opgebouwd van hoogstaande technici en technisch managers.”

HR-advies op basis van ervaring én frisse blik

De juiste persoon op de juiste plek, is de basis voor succes. Iemand excelleert pas als hij of zij doet waar hij goed in is en wat hij leuk vindt. AKOS helpt u om mensen in hun kracht te zetten en hiermee de organisatie in haar kracht te zetten. Samen met u bekijken we welke professionals u nodig heeft en of uw huidige werknemers de potentie hebben om zich in de gewenste richting te ontwikkelen. Met een frisse blik analyseren wij uw organisatie en brengen wij onafhankelijk advies uit. Ook voor de oplossing kunt u ons inschakelen. Onder andere voor het werven, selecteren, inzetten, behouden en ontwikkelen van professionals binnen de industrie.

“AKOS blijft kritisch doorvragen over hoe een rol kan worden ingevuld. Het is voorgekomen dat hierdoor een andere mindset ontstond over de functie-eisen met een succesvolle match tot gevolg.” HR-manager Howden Thomassen Compressors.

Van helpende hand tot strategische partner

Flexibiliteit is een van onze speerpunten. Daarom kunt u AKOS Recruitment inschakelen voor gedeeltelijke ondersteuning tot totale ontzorging; elke aanvraag is maatwerk. Wij hanteren verschillende service-levels; van vrijblijvend en low-profile tot exclusief met de hoogste prioriteit en inzet van het volledige pakket aan wervingstools. Uiteraard is het ook mogelijk om uw werving- en selectietraject anoniem uit te voeren en vooral gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk.

“AKOS kijkt verder dan alleen de mensen, want zij doorgrondt het hele proces, de cultuur en de functie-inhoud.” Financial & Sales Director Bronswerk Heat Transfer.

Focus op kwaliteit

Wij werken op basis van meerjarige partnerships, zodat wij goed weten wat de kandidaat zoekt en wat het bedrijf biedt en vice versa. Zo kunnen wij snel schakelen en zo goed mogelijk voldoen aan de wensen van zowel de klant en als de kandidaat. Als onderdeel van ons kwaliteitsbeleid laten wij tijdens het sollicitatieproces een pre-employment screening uitvoeren. Indien gewenst kunnen wij ook diverse assessments opnemen in het werving- en selectieproces, zoals de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) en General Intelligence Assessment (GIA).

“AKOS kan de juiste invulling van professionals ‘on the job’ realiseren. AKOS behoort dan ook tot de top-3 bedrijven waarmee we graag zaken doen.” Manager Project Management Office John Crane Indufil.

Management search

Naast recruitment met focus op technische professionals, bieden wij via ons zusterbedrijf ATMG ook Management Search aan. Door jarenlange ervaring en ons uitgebreide netwerk binnen de industrie zijn wij in staat om zelfs de meest uitdagende managementposities succesvol in te vullen. Lees meer over Management Search binnen de industrie op www.atmg.nl.

Referenties

Recruitment