Skip navigation MENU

Executive Interim-management en advies

AKOS is de partner bij uiteenlopende technische vraagstukken. Maar wat als het vraagstuk zich niet beperkt tot een afgebakend project, een technische uitdaging of een afdeling? Wat als er bij een organisatie in de industrie op een cruciaal moment een executive manager of directielid in het team ontbreekt of tijdelijk is weggevallen? Of wie schakel je in wanneer er voor een complexe organisatie of strategische kwestie tijdelijk een ervaren en betrouwbaar klankbord nodig is? De executive interim-managers en adviseurs van AKOS bieden de passende oplossing.

Het vinden van interim-managers en adviseurs die een industriële onderneming snel kunnen doorzien, oplossingen bedenken en mensen meekrijgen in veranderingen is een grote uitdaging. Vanuit onze jarenlange ervaring in de wereld van techniek en industrie hebben wij een team van executive interim-specialisten in huis en een groot extern netwerk van interim-managers vergaard. Samen vinden we de juiste persoon om uw organisatie op directie- of managementniveau tijdelijk te ondersteunen.

Voor elke uitdaging de juiste match

De Executive Managers en Adviseurs van AKOS voelen zich thuis in de meest uiteenlopende technische omgevingen. Met uitgebreide ervaring in de Nederlandse maakindustrie op directieniveau is de kennis van het interim team zeer diep en breed. Daardoor kunnen we vanuit het persoonlijke vlak, de technische inhoud en ervaring binnen het kennisgebied, gegarandeerd de juiste match realiseren.

Waarom kiezen voor interim-managers en adviseurs van AKOS?

Door AKOS in te schakelen kunt u vertrouwen op ruime ervaring en gedegen kwaliteit. De interim-managers van AKOS leveren direct toegevoegde waarde door hun hoge kennis en competentie niveau, zijn zeer snel op stoom en schuiven zich naadloos in het directieteam. Ze zijn onder andere in te schakelen om:

✓ Interim directiefuncties in te vullen
✓ Klankbord te bieden voor MT en directieleden in uitdagende omstandigheden
✓ Complexe onderhandelingen te (bege)leiden
✓ Vastgelopen verandertrajecten vlot te trekken
✓ Te ondersteunen in het toekomstbestendig maken van uw bedrijf
✓ Openstaande complexe bedrijfsvraagstukken te analyseren, adresseren en op te lossen

Executive Interim-manager nodig?
Neem contact op