Skip navigation MENU

Registratie AKOS-Seminar ‘Meer doen met hetzelfde!’

Hoe krijg ik meer uit m’n organisatie met de mensen die ik heb? Hoe realiseren we een efficiënter productieproces met meer output zonder toevoeging van extra productielijnen of diensten? Vragen jij en je mede-directieleden je wel eens af hoe je de organisatie effectiever inzet? Schrijf je dan in voor het AKOS-seminar ‘Meer doen met hetzelfde’.

Programma

 • Predictive maintenance in productie
  Wanneer plan je het spoelen van leidingen in een productieproces? En hoe lang spoel je dan? Door een gebrek aan kennis laat de praktijk zien dat organisaties te vaak en te lang spoelen, met als resultaat een verlies van kostbare tijd en onnodig veel spoelmiddel. Fabian Compagner neemt je mee aan de hand van dit voorbeeld in de toepassing van data analyses in effectieve predictive maintenance voor productieprocessen.
 • Predictive maintenance op je personeel
  Hoe mooi zou het zijn als ik het verzuim en verloop van mijn personeel zou kunnen voorspellen, dan zou ik daarop kunnen acteren en mijn HR activiteiten op kunnen inrichten.’
  Ongelooflijk? Nee hoor, het kan! Mark Boitelle laat je zien hoe je met behulp van data analyse en zelflerende algoritmen preventief kan ingrijpen, waardoor de effectiviteit en het werkgeluk van je personeel vergroot wordt.
 • AKOS Executive Interim management
  Recent heeft AKOS een nieuwe dienstverlening gelanceerd. Hans Willemsen zal kort toelichten op welke manier deze dienstverlening directieleden kan helpen bij organisatorische en strategische vraagstukken.

 

Registratie event najaar 2023

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.