Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development
Image

Development of engineers

Vanzelfsprekend is de ontwikkeling van het personeel voor een kennisorganisatie als AKOS essentieel. Daarom budgetteert AKOS jaarlijks 3% van de totale loonsom voor opleiding en training. AKOS heeft zelfs een coach in huis die zich uitsluitend bezighoudt met het begeleiden en stimuleren van medewerkers bij hun ontwikkeling.

Vakgerichte cursussen als aandrijftechniek, vorm- & plaatstoleranties en hygiënisch ontwerpen worden regelmatig intern bij AKOS gegeven door gerenommeerde opleiders als Mikrocentrum en Burggraaf & Partners. Daarnaast worden er regelmatig 3D CAD trainingen verzorgd voor en door onze mechanical engineers. Bovendien zijn er verschillende 3D CAD key-users binnen AKOS werkzaam die vragen over diverse pakketten kunnen beantwoorden en regelmatig publicaties schrijven met bruikbare tips & tricks.

Afhankelijk van de relevantie van je studiewensen financiert AKOS tot 100% van je studiekosten.

Young Development Program

Voor jonge engineers heeft AKOS een uitgebreid ontwikkelingsprogramma: het Young Development Program. Afhankelijk van je ambities en talenten stellen we een maatwerk programma met je op. Dit traject is erop gericht om zowel je persoonlijke skills, zoals communicatievaardigheden en commercieel inzicht, als je professionele kennis verder te ontwikkelen.