Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Informeel, resultaatgericht, transparant
Image

Onze bedrijfscultuur

AKOS is een informele, resultaatgerichte en transparante organisatie met een collegiale werksfeer, korte communicatielijnen en een sociaal personeelsbeleid. Een bedrijf waar de directeur/eigenaar dagelijks op de werkvloer te vinden is en het lange termijn belang en de continuïteit van het bedrijf voorop staan.

Bij AKOS sta je als medewerker centraal. Onder het mom van “een tevreden medewerker zorgt voor tevreden klanten” heeft AKOS veel aandacht voor het welbevinden van haar medewerkers. Daarom worden er ook regelmatig medewerker tevredenheids onderzoeken gehouden, om zowel op individueel niveau als organisatiebreed de tevredenheid te monitoren en waar nodig zaken bij te sturen.

Omgekeerd verwacht AKOS natuurlijk ook optimale prestaties van haar medewerkers. Je hebt als vaste medewerker bij AKOS daarom iedere zomer een functioneringsgesprek, waarin je de verwachtingen en prestaties over en weer met je leidinggevende afstemt. In december volgt dan het beoordelingsgesprek, waarin je functioneren van het afgelopen jaar op gestructureerde en transparante wijze wordt beoordeeld en besproken en afspraken worden gemaakt voor het komende jaar.

Onderling contact

Omdat veel AKOS medewerkers op externe projecten werken, wordt er vier keer per jaar een bijeenkomst georganiseerd. Daarbij worden de ontwikkelingen binnen AKOS besproken, presentaties gegeven over technische onderwerpen en wordt er een diner aangeboden. Goed voor je kennisontwikkeling, maar vooral goed voor de sociale contacten met je collega’s.

Daarnaast organiseert AKOS iedere zomer een bedrijfsfeest en is er met kerst uiteraard de kerstborrel.Kortom, voldoende mogelijkheden om je collega’s informeel te spreken!

Verder worden alle medewerkers via het extranet portal van AKOS geïnformeerd over tal van zaken binnen en rondom AKOS.

Om even de sfeer te proeven: één van onze engineers maakte een video tijdens een actief teamuitje...

Video teamuitje, gemaakt door een AKOS medewerker