Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Image

Flexibele, eigentijdse arbeidsvoorwaarden

AKOS volgt de CAO voor de Grootmetaal wat betreft de maxima in de loonschalen. Echter, een collectieve CAO komt in onze ogen niet meer tegemoet aan de wensen van de moderne, hoogopgeleide werknemer. De arbeidsvoorwaarden van AKOS zijn daarom veel flexibeler en eigentijds. AKOS werkt met het RSP beloningssysteem, waarbij je salaris veel beter synchroon loopt met je ontwikkeling dan in een conventioneel model.

Cafetariasysteem

Naast dit moderne beloningsmodel kennen we ook een flexibel cafetariasysteem. Hierbij is het mogelijk om verschillende arbeidsvoorwaarden als bruto salaris, vakantiegeld, bonus en vrije dagen met elkaar te ruilen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld je vakantiedagen perfect afstemmen op je privé situatie. Daarnaast kun je ook voordeel halen uit je eigen telefoonabonnement als je de telefoon minimaal 10% zakelijk gaat gebruiken.

Ieder kalenderjaar kun je deze arbeidsvoorwaarden opnieuw bepalen en ze optimaal afstemmen op je persoonlijke situatie.

Verder kent AKOS een collectieve ziektekostenverzekering, een bonusregeling voor bijzondere prestaties die buiten je normale takenpakket vallen en kun je via AKOS korting krijgen op vele verzekeringen van Centraal Beheer Achmea.

Contractvormen

Als technische professional kun je op drie manieren voor AKOS werken:

in vaste dienst bij AKOS
op projectbasis in dienst bij AKOS
als zzp'er