Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development
Image

AKOS Young Development Program

Ben je onlangs afgestudeerd of ben je bijna klaar met je hbo of wo Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of een aanverwante richting? Dan kan AKOS je helpen aan een vliegende start van je carrière!

Zelfs in de techniek is de eerste stap op de arbeidsmarkt vaak lastig. Er is weliswaar een groot aanbod aan vacatures, maar je kent de bedrijven niet en je wilt eerst ervaren wat bij je past. Bovendien zijn veel bedrijven er niet op ingericht om starters goed op weg te helpen.

Young Development Program

AKOS heeft daarom speciaal voor startende technische professionals binnen de industrie het Young Development Program (YDP) ontwikkeld. 

Het YDP biedt je de volgende voordelen:

  • Je ontwikkelt je zowel vakinhoudelijk als persoonlijk sneller tot een vak volwassen jonge professional.
  • Als engineer kun je vanuit een vast dienstverband bij AKOS werken aan uitdagende projecten bij aansprekende opdrachtgevers in de industrie, waarbij je in korte tijd veel ervaring opdoet en ontdekt waar je grootste talenten liggen.
  • Kies je liever voor een carrière binnen één bedrijf? Dat kan ook via AKOS. Je start in dienst van AKOS bij één van onze klanten naar keuze. Hier doorloop je het YDP-programma dat helemaal is toegespitst op een carrière bij dit bedrijf. Wanneer dit wederzijds goed bevalt stap je na een jaar over in dienst bij dit bedrijf. Bij de bepaling van je keuze voor een bedrijf helpt AKOS je middels een PPA (Persoonlijke Profiel Analyse) en een adviesgesprek.

Het programma omvat een compleet pakket aan activiteiten zoals een ontwikkelingsassessment, diverse cursussen, bedrijfsbezoeken en intervisie met andere YDP deelnemers. Dit programma wordt in overleg met jou samengesteld op basis van jouw persoonlijke doelen. Binnen AKOS heb je een vaste begeleider die je helpt bij je ontwikkeling.

Het bijzondere van het AKOS YDP is dat je voldoende ruimte hebt om volledig werkzaam te zijn in de functie die jij ambieert, terwijl je ook de mogelijkheid hebt om verschillende bedrijven te leren kennen en ervaringen uit te wisselen met andere jonge professionals.

Kortom, met het AKOS YDP zit je in sneltreinvaart op het juiste carrièrespoor!

Bekijk de vacatures voor het YDP hier!

Meer weten over het AKOS YDP? Informeer bij:
Siegrit PostCoördinator Ontwikkeling & Inzetbaarheid