Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development
Image

Recruitment in engineering en projectmanagement

De recruitment service van AKOS is gespecialiseerd in de werving en selectie van technische professionals voor de industrie. Van jonge talentvolle engineers tot ervaren projectmanagers.

Waar de meeste ingenieursbureaus uitsluitend projectmatige ondersteuning bieden kan AKOS tevens de structurele behoefte aan technische professionals invullen. Daarmee voorziet AKOS als strategisch partner over de volle breedte in de behoefte aan hoogwaardige technische kennis binnen de industrie. Zowel technische professionals als werkgevers kunnen niet zonder een specialist die de weg in de wereld van de techniek goed kent. Een specialist die de moderne online middelen effectief weet in te zetten, die een groot netwerk heeft en die de industrie op zijn duimpje kent.

Met bijna 50 jaar ervaring als leverancier van hoogwaardige technische kennis voor de Nederlandse industrie is AKOS uw ideale partner in recruitment voor engineering en projectmanagement.

Meer dan recruitment in engineering en projectmanagement

Onze focus ligt op de werving en selectie op hbo- en wo-niveau binnen engineering, development en projectmanagement. Maar ook vacatures binnen de technische inkoop, sales, quality en service worden door onze consultants vakkundig ingevuld.

Bovendien heeft AKOS door haar jarenlange ervaring in de industrie een groot netwerk opgebouwd van technisch managers waardoor AKOS tevens zeer succesvol is in de werving en selectie van engineering managers, quality managers, R&D managers, etc.

Onze klanten vertellen graag over hun ervaringen met AKOS. 

Service levels Recruitment

Kwaliteit en flexibiliteit staan hoog in ons vaandel. Om u als klant maatwerk oplossingen te kunnen bieden, hanteert AKOS drie overzichtelijke service levels. Van vrijblijvend en low-profile tot exclusief met de hoogste prioriteit en inzet van het volledige pakket aan wervingstools

Ons streven naar kwaliteit is voor al onze services en dus ook binnen deze drie servicelevels gelijk.

Het AKOS Young Development Program

De behoefte van de industrie aan structureel of tijdelijk toptalent en de wens van starters om zich snellerte ontwikkelen komt samen in het Young Development Program van AKOS. Dankzij dit programma kunnen startende engineers zich in snel tempo ontwikkelen tot vakvolwassen professionals. Het Young Development Program is modulair opgezet met ruime mogelijkheden om dit als maatwerk in te richten. Uw wensen als opdrachtgever en die van de betreffende kandidaat zijn ons uitgangspunt. > Lees meer

Persoonlijke Profiel Analyse door AKOS

De beslissing op het gebied van werving en selectie kan op basis van de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA) met meer zekerheid worden genomen. Deze analyse geeft aan hoe iemand zichzelf ziet, hoe diegene reageert en handelt onder druk en hoe hij of zij zich opstelt in zijn huidige werksituatie. Het voordeel van deze analyse is dat je van tevoren een gedragsprofiel kunt vaststellen en het assessment hierop kunt afstemmen. Een extra service die de Recruitmentservice van AKOS nu aanbiedt.  > Lees meer.


General Intelligence Assessment door AKOS

Inzicht in de talenten van je medewerker. Door ze op het juiste niveau uit te dagen wordt ieders potentieel gezien en optimaal benut. Het General Intelligence Assessment (GIA) meet aanleg en leervermogen. Het geeft inzicht in de cognitieve kracht van een persoon. > Lees meer.