Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development
Image

Projectmanagement

De ervaren projectmanagers van AKOS begeleiden complexe investeringsprojecten binnen de industrie, van haalbaarheidsonderzoek tot en met de realisatie en nazorg.

Gedegen partner in complexe projecten

Alle projectmanagers van AKOS hebben een afgeronde technisch hbo-opleiding en vele jaren ervaring in een grote diversiteit aan projecten. Zij beheersen het vak projectmanagement in alle facetten en hebben ervaring aan beide kanten van de tafel: opdrachtgever en opdrachtnemer, producent en contractor.

AKOS stelt hoge eisen aan projectmanagement als het gaat om het daadkrachtig en doelgericht beheersen van alle processen binnen een project. De projectmanagers van AKOS zijn echter niet alleen efficiënte procesmanagers. Hun roots liggen in de mechanical engineering, waardoor zij ook technisch-inhoudelijk een gedegen gesprekspartner zijn. Van conceptontwerp tot praktische oplossing. Daarmee hebben zij alles in huis om complexe technische projecten snel en efficiënt te kunnen realiseren, conform specificaties, budget en planning. 

Ervaringsgebieden projectmanagement

Onze projectmanagers hebben ruime ervaring in onder meer de foodsector, chemie, paper & pulp, basismetaalindustrie, afvalverwerking, machinebouw, apparatenbouw en OEM. Projectmanagement kan voor AKOS over de volle breedte worden ingevuld: 

  • Beoordelen van plannen, voorgenomen investeringen en haalbaarheidsstudies.
  • Opzetten en aansturen van een projectteam.
  • Opstellen en vastleggen van specificaties, deadlines, milestones, budgetten en planningen.
  • Uitvoeren en begeleiden van voorstudies.
  • Aansturen van engineeringteams en (sub)contractors.
  • Begeleiden van inkooptrajecten en vastleggen van bestelspecificaties.
  • Opstellen en uitvoeren van afnameprotocollen (SAT, FAT).
  • Implementeren en realiseren van de plannen.
  • Debuggen, nazorg en verzorgen van handleidingen, instructies en opleidingen.

Projectteams kunnen worden samengesteld met specialisten van u en AKOS, eventuele partners en contractors. Waar nodig wordt externe kennis toegevoegd waardoor de projectvoortgang en bedrijfsvoering optimaal gewaarborgd is. 

Uitgangspunt is dat altijd de juiste persoon op de juiste positie zit. Om de communicatie helder en eenvoudig te houden heeft u één vast aanspreekpunt: de AKOS projectmanager.

Benieuwd wat AKOS voor u kan betekenen? Informeer bij:
Ferry BoersManager Industrial Projects