Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development
Image

“Ruimte voor ontwikkeling met oog voor werk-privé balans”

Gerco over zijn werving- en selectieproces als projectmanager bij Bronswerk Heat Transfer.

Warm hart voor techniek

Gerco - opgeleid tot automotive engineer- was al een aantal jaren werkzaam in de wereld van engineering, via bedrijven in de automotive, verkeerssystemen en infrastructuur. Na functies als project engineer en project leider wilde Gerco een nieuwe carrièrestap maken. Met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en bij voorkeur in de omgeving van zijn woonplaats om werk en privé in balans te houden.

Vanwege het hoge aantal functies dat online geplaatst stond, kwam Gerco in contact met AKOS. “Ik draag de techniek een warm hart toe, daarom zocht ik een baan in deze branche. Bovendien wilde ik niet puur op detacheringsbasis, maar via het deta-vast concept werken. Ik had een goed en open contact met mijn recruiter bij AKOS en ik heb ervaren dat hij mijn vaardigheden, ambities en passende werkgevers goed kon inschatten. Een eventuele misstap op de arbeidsmarkt werd hierdoor direct kleiner.”

Bronswerk Heat Transfer

Sinds de succesvolle bemiddeling via AKOS werkt Gerco bij Bronswerk Heat Transfer, internationaal actief in het bedenken van oplossingen en het produceren van apparaten op het gebied van koel- en warmtetechniek voor industriële toepassingen. Gerco is als Project Manager verantwoordelijk voor het gehele uitvoeringstraject, van order tot ingebruikname bij de klant.

Wat maakt dit tot het ideaalplaatje? Gerco: “De combinatie van de functie-inhoud, het werken in multidisciplinaire teams, de volwassen arbeidsverhoudingen en de prettige werksfeer. Ook is er in deze tak van de industrie in verhouding meer tijd en budget beschikbaar, wat het proces ten goede komt. Niet alleen urgente brandjes blussen, maar constructief werken aan een goed eindresultaat. Voorlopig kan ik mijn ambities helemaal kwijt bij Bronswerk Heat Transfer. Bovendien kan ik kostbare reistijd - die anders verloren zou zijn gegaan - nu helemaal besteden aan mijn pasgeboren tweeling.”

Benieuwd wat AKOS voor jouw carrière kan betekenen? Informeer bij:
Niek VerwigConsultant