Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development
Image

Advies- en ingenieursbureau

AKOS is al sinds 1969 een betrouwbare partner voor de industrie.

Als advies- en ingenieursbureau zijn wij gericht op het ontwikkelen van de industrie door het leveren van expertise en oplossingen op het gebied van mens, productie en technologie. Middels langdurige samenwerkingsverbanden en een integrale aanpak bieden wij kwalitatieve en duurzame oplossingen om industriële bedrijven vooruit te helpen. Door de unieke combinatie van ons ingenieursbureau met een gespecialiseerde recruitmentservice kunnen wij snel en flexibel inspelen op de groeiende vraag naar hoogwaardige technische kennis en capaciteit.

Industrial Development Partner

Als advies- en ingenieursbureau liggen onze roots in de werktuigbouwkunde, productietechniek en technische professionals. We hebben een enthousiast team met gedreven mechanical engineers in huis, van jong talent tot ervaren senior. Onder leiding van onze ervaren projectmanagers voeren wij complexe multidisciplinaire projecten uit. Daarbij kunnen we gebruik maken van ons netwerk van gespecialiseerde partners en engineers uit andere disciplines, zoals industriële automatisering en procestechniek.

Projecten kunnen zowel op locatie bij de klant als vanuit onze kantoororganisatie worden uitgevoerd.

AKOS heeft vier services die nauw met elkaar samenwerken:

en richt zich met name op de volgende markten:

Partnership

AKOS streeft naar meerjarige partnerships met haar klanten, waarbij de dienstverlening van AKOS conform het “one-stop-shopping” principe zo breed mogelijk wordt ingezet. Van het uit handen nemen van kennisintensieve technische projecten tot het invullen van vacatures voor engineers en projectmanagers.

Lees hier meer over in onze visie en missie.

Development of engineers

AKOS staat nooit stil, ontwikkeling is onze enige constante. Ons werktuigbouwkundig ingenieursbureau ontwikkelt productie installaties, machines en high-tech producten. Maar wij investeren ook veel in de ontwikkeling van onze engineers en projectmanagers en bovendien in onze organisatie zelf. Dit hebben wij zelfs verankerd in onze kernwaarden en ons kwaliteitsbeleid.