Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
Image

Sponsoring War Child

AKOS geeft kinderen uit oorlogsgebieden vertrouwen in de toekomst
Kinderen hebben het recht om in vrede op te groeien. Vrij van angst en geweld. Vrijvan oorlog. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt vooronderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. AKOS steunt War Child als Business Friend.

Kinderen zijn de toekomst
Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het ontzettendbelangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zettenvoor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst en daarom hebben wij gekozenvoor War Child. Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen inoorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Ze bouwen aan hunvertrouwen, in elkaar en in de toekomst.

Directeur Tjipke Bergsma van War Child:
“Kinderen helpen kunnen we als War Child niet alleen. Mede dankzij de betrokkenheid van bedrijven en hun donaties kunnen we meer oorlogskinderen op een effectievere manier helpen. Het zijn ook bedrijven die ons lagekostenbeleid mogelijk maken, waardoor zoveel mogelijk geld naar de directe hulpverlening aan kinderen gaat. Oorlogskinderen opnieuw vertrouwen en kansen geven, doen we samen”

Steun War Child
War Child kan altijd meer Business Friends en donateurs gebruiken. Voelt u zich ook aangesproken, ofwilt u meer informatie? Kijk dan eens op de site www.warchild.nl

Ben van VuurenDirecteur