Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development
Image

Visie & Missie

De Nederlandse industrie behoort tot de wereldtop als het gaat om innovatie en technologische ontwikkeling. Tegelijkertijd staat zij voor grote uitdagingen. Door de vergrijzing in combinatie met de beperkte instroom van technici dreigt veel kennis verloren te gaan. Daarnaast zorgt de grillige economie voor een grote behoefte aan flexibiliteit.

Missie

De industrie voorzien in de tijdelijke en permanente behoefte aan technisch hoogwaardige kennis en capaciteit voor de ontwikkeling van hightech producten en productieprocessen

Met deze missie is AKOS als werktuigbouwkundig ingenieursbureau al meer dan 45 jaar een gedegen partner voor de industrie. Onze marktfocus ligt in de machine- & apparatenbouw, marine & offshore, OEM & automotive en de procesindustrie.

Visie

Door de combinatie van enerzijds hoogwaardige kennisgroepen met gespecialiseerde engineers, ervaren projectmanagers en high-end engineeringtools en anderzijds een krachtig recruitmentteam dat gebruik maakt van de modernste wervingstechnieken, is AKOS in staat om snel en flexibel in de behoefte van de industrie te voorzien.

AKOS streeft er naar om meerjarige partnerships met haar klanten te ontwikkelen, waarbij de dienstverlening van AKOS conform het “one-stop-shopping” principe zo breed mogelijk wordt ingezet. Van het uit handen nemen van kennisintensieve technische projecten tot het invullen van vacatures voor engineers en projectmanagers.

Kernwaarden

AKOS gelooft in langetermijnrelaties, die waardevol zijn voor al haar stakeholders.

In de complexe wereld van de industrie staan kennis en kwaliteit centraal en is ieder bedrijf uniek als het gaat om de mix van producten, productieprocessen, werkmethodieken, markt en bedrijfscultuur.

Om als ingenieursbureau een kwalitatief goede dienstverlening te kunnen bieden is het daarom belangrijk om de klant in al deze aspecten goed te kennen. Daarbij dient voortdurend te worden gewerkt aan de ontwikkeling van een professionele organisatie, deskundige en gemotiveerde medewerkers en een betrouwbaar netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers en freelancers die de dienstverlening van AKOS versterken.

AKOS hanteert daarom vijf kernwaarden:

  • FlexibelVoorwaarde voor succes in een wereld waarin verandering de enige constante is
  • Ontwikkelingsgericht | Het kan altijd beter
  • Creatief | De beste oplossingen vind je buiten de platgetreden paden
  • Oprecht | De basis van een goede relatie voor jaren
  • Samenwerkingsgericht | Door kennis te delen vermenigvuldig je ontwikkeling
Vragen over onze visie & missie? Informeer bij:
Ben van VuurenDirecteur