Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen
the engineers of development 
Image

Procesindustrie

AKOS is al decennia actief in verschillende takken van de procesindustrie. Een kernteam van ruim vijftig engineers en projectmanagers en een groot netwerk van specialisten en partners kunnen hiervoor aanvullende capaciteit en kennis leveren.

Projectmanagement en engineering

AKOS kan als strategisch partner een breed scala aan technische projecten ondersteunen of zelfs geheel uit handen nemen. Van haalbaarheidsonderzoek tot implementatie en nazorg. Onze diensten kunnen op maat worden ingezet, op locatie bij de klant of vanuit onze kantoororganisatie. Van het inhuren van een mechanical engineer tot het uitvoeren van een compleet project. AKOS kan een projectteam formeren, waarbij de projectmanager van AKOS het centrale aanspreekpunt voor de klant is en de klant geheel "ontzorgt".

Daarnaast kan de recruitmentservice van AKOS structurele vacatures op hbo- en wo niveau invullen, waarmee de technische staf van de klant wordt versterkt. Van process engineer tot manager techniek.

Onze klanten vertellen graag over hun ervaringen met AKOS.

Ervaringsgebieden

AKOS heeft vanuit haar vier services ruime ervaring in vele takken van de procesindustrie. De focus binnen AKOS ligt hierbij met name op onderstaande sectoren. Voorbeelden van uitgevoerde projecten staan bij de referentieprojecten.

  • Food- en pharmaindustrie
  • Chemie
  • Paper- en pulpindustrie
  • Tapijtindustrie
  • Gieterijen en walserijen (ferro)
  • Blik- en verpakkingsmiddelenindustrie
Benieuwd wat AKOS voor u kan betekenen? Informeer bij:
Kees van de BurgwalManager Projectmanagement