Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Ontmoet AKOS op de bedrijvendagen in november!

De maand november staat bij veel hogescholen weer in het teken van bedrijvendagen. Studenten bezoeken deze dagen massaal om in contact te komen met bedrijven voor stages en een baan voor na het afstuderen. AKOS ontbreekt uiteraard niet op deze dagen en is in november dan ook aanwezig op het Windesheim (Zwolle), de HAN (Arnhem en Nijmegen), de HU (Utrecht) en de NHL (Leeuwarden). Daarnaast staat de Universiteit Twente nog op de agenda voor het voorjaar.

Zelfs in de techniek is de eerste stap op de arbeidsmarkt vaak lastig. Er is weliswaar een groot aanbod aan vacatures, maar studenten kennen de bedrijven niet en willen vaak eerst ervaren wat bij ze past. Bovendien zijn veel bedrijven er niet op ingericht om starters goed op weg te helpen.

Young Development Program
AKOS ziet dit als belangrijk onderdeel bij de werving van medewerkers. Voor jonge engineers heeft AKOS dan ook een uitgebreid ontwikkelingsprogramma: het Young Development Program. Afhankelijk van de ambities en talenten van de starter stelt AKOS een maatwerk programma met de starter op. Dit traject is erop gericht om zowel persoonlijke skills, zoals communicatievaardigheden en commercieel inzicht, als professionele kennis verder te ontwikkelen.

AKOS is in de komende periode aanwezig op de volgende bedrijvendagen:

  • 1 november – Hogeschool Windesheim (Zwolle)
  • 7 november – Hogeschool van Arnhem en Nijmegen
  • 15 november – Hogeschool Utrecht
  • 25 november – Noordelijke Hogeschool Leeuwarden
  • 1 maart 2017 – Universiteit Twente

Win een drone!
Ben jij een startende engineer? Heb je een opleiding werktuigbouwkunde, autotechniek, elektrotechniek of technische automatisering? Kom dan langs bij een van onze stands voor meer informatie. Win een drone en maak straks een vliegende start van je carrière!

Publicatiedatum: 31 oktober 2016