Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

MARINUS DE MOOR 25 JAAR BIJ AKOS!

Nog meer jubileumtaart!

Marinus heeft in de 25 jaar bij AKOS bewezen breed inzetbaar te zijn. Zowel op locatie bij de klant als op kantoor te Apeldoorn. Hij is dé creatieve duizendpoot onder de engineers. Hij beheerst o.a. engineering voor de machinebouw, staalconstructies, proces gebonden installaties, piping- en instrumentatiewerkzaamheden, transportsystemen, gevelreinigingsinstallaties, lay-out, mengers, warmtewisselaars, drukvaten, silo's en food/feed equipment. Hij heeft voor veel opdrachtgevers gewerkt, zoals Borga Bijstede, Kranenburg, Kone, Winkels, Nestlé, MPE/Terlet, TetraPak Tebel, Vandenbroek, Hosokawa, Stork FDS, Stork Veco en nog vele anderen.

Evenals de vorige jubilaris, Dirk Steenbeek, is ook Marinus een tijdje mede-eigenaar van AKOS geweest (als van certificaathouder van aandelen). Dit past binnen zijn betrokkenheid bij AKOS, zijn bevlogenheid en soms ook kritische opstelling. "Als het AKOS goed gaat", stelt Marinus, "dan gaat het mij ook goed".

De laatste jaren profileert Marinus zich steeds meer als relatiebeheerder van een aantal opdrachtgevers en regelt hij min of meer ook zijn eigen opdrachten. Als een beginnend entrepreneur belt hij geregeld met klanten als Kone, Winkels en Nestlé om te vragen of zij van zijn diensten gebruik kunnen maken. Dit heeft al tot menige opdracht geleid.

Dat Marinus vanuit carrièreperspectief nog niet "gearriveerd" is, blijkt uit de in 2014 gestarte, op HBO-niveau opgezette, opleiding Piping & Proces. Door deze pittige studie, die hij volgt in het spoor van collega Nardo Maspaitella, hoopt hij de komende jaren toch weer een stap voorwaarts te maken. Marinus kennende, gaat hij dit realiseren.

Marinus heeft er voor gekozen met de AKOS dinercheque zijn jubileum met zijn familie te vieren. Wij wensen hen een genoeglijke avond toe en wij danken Marinus voor zijn inzet.

Hans Alink

Taart_voor_Rinus.jpgPublicatiedatum: 15 januari 2015