Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Hoge kwaliteit inschrijvingen tijdens carrieredagen HAN

AKOS stond 9 oktober met een stand op de carrièredagen van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN). Tijdens deze informatiemarkt krijgen studenten de kans om kennis te maken met een grote groep technische bedrijven. 

Het doel van AKOS was om zoveel mogelijk studenten in te schrijven die op dit moment een interessante studierichting volgen en/of bijna afgestudeerd zijn. Het uiteindelijke doel is om deze toekomstige professionals te kunnen bemiddelen naar interessante functie of interessant project na de studie. Dit kan bij klanten van AKOS zijn, of bij ons eigen ingenieursbureau.

Na het succes tijdens de bedrijvendagen aan de UT in Enschede begin dit jaar, hebben we wederom gebruik gemaakt van een drone actie om op te vallen tussen de aanwezige bedrijven. 

De consultants van AKOS hebben veel toekomstige, veelbelovende ingenieurs gesproken: in één dag ruim 25 inschrijvingen, waarvan een groot deel dat dit jaar afstudeert! 

Onze visie werd ook hier wederom bevestigd: de combinatie van ons ingenieursbureau met onze gespecialiseerde werving & selectietak biedt een zodanig toegevoegde waarde voor werkzoekende technische professionals, dat AKOS als geen ander in staat is om goede kandidaten naar zich toe te trekken!

Wilt u in contact komen met aanstormend talent van de HAN? Neem contact met ons op.

Carrieredagen-HAN-9oktober-AKOS-advies.JPGCarrieredagen-HAN-9oktober-AKOS-informatie.JPG

AKOS weet de weg in de techniek!

   

Publicatiedatum: 15 oktober 2014