Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

AKOS dubbel geslaagd: ISO en NEN certificering!

Onlangs heeft de tweedaagse audit inzake de nieuwe norm ISO 9001:2015 plaatsgevonden. Bij de oude ISO normering werd beoordeeld of de werkprocessen wel goed op orde waren. In de nieuwe norm wordt vooral beoordeeld in hoeverre de belangen van alle stakeholders (klanten, medewerkers, financiers, leveranciers, etc.) worden behartigd en of alle risico's in voldoende mate in beeld zijn gebracht en zijn ondervangen. Een normering die veel meer aansluit bij de visie van AKOS, die gericht is op stabiliteit en meerjarige partnerships met haar belangrijkste stakeholders.

Alle afdelingen van AKOS zijn getoetst op deze vernieuwde norm en de auditors zijn zeer tevreden. Een mooie bevestiging dat we goed bezig zijn bij AKOS!

Ook tijdens de inspectie van de NEN 4400-1 in februari werden vanzelfsprekend geen non-conformiteiten geconstateerd en blijven we gecertificeerd voor ons SNA-keurmerk.

Voor beide certificaten zijn we dus met vlag en wimpel geslaagd en zijn we een aantoonbaar betrouwbare partij voor onze medewerkers en opdrachtgevers. Wij doen er dan ook alles aan om dat zo te houden.

Publicatiedatum: 21 maart 2017