Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

Drone uitgereikt aan student Mechanical Engineering Jacko

Jacko van der Meer winnaar op Bedrijvendag Universiteit Twente 

Jaarlijks wordt op de bedrijvendag van de Universiteit Twente door AKOS een drone uitgereikt aan één van de studenten waarmee AKOS op de stand in gesprek geraakt is. Afgelopen week werd de winnaar van dit jaar bekend: Jacko van der Meer, student Mechanical Engineering die in juli 2017 zal afstuderen.

AKOS is inmiddels een bekend, vertrouwd gezicht op de Bedrijvendag aan de Universiteit Twente. Tijdens deze dag wordt een serie activiteiten georganiseerd die de contacten bevorderen tussen studenten, promovendi en afgestudeerden enerzijds en potentiële werkgevers anderzijds. Ieder jaar maken meer dan 2.500 studenten en net afgestudeerden kennis met meer dan 150 bedrijven bij een verscheidenheid aan activiteiten.

Meer dan 100 studenten zijn met onze drie collega’s, Sietse, Jasper en Bob, in gesprek geweest om meer te horen over de concrete mogelijkheden die AKOS aan jonge talenten biedt. Veel hiervan zochten onze stand bewust en hadden al in de gids over ons ingenieursbureau gelezen. Boven onze stand hing een drone waar alle geïnteresseerden in de dienstverlening van AKOS kans op maakten. Meer dan 70 studenten hebben hun gegevens achtergelaten om op deze manier in aanmerking te komen voor de gadget. Afgelopen week was de winnaar bekend: Jacko van der Meer, student Mechanical Engineering die in juli dit jaar afgestudeerd hoopt te zijn.

Op ons hoofdkantoor in Apeldoorn heeft Jacko de drone in ontvangst genomen. Alle deelnemers aan de loting hartelijk bedankt! We wensen Jacko nog veel succes toe met afstuderen en uiteraard veel plezier met zijn drone.

Publicatiedatum: 20 maart 2017
Neem contact op
Wouter van ReeDirecteur