Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

AKOS verhuist locatie Gorinchem naar Utrecht

Hoofdkantoor blijft in Apeldoorn

AKOS verhuist in september de locatie in Gorinchem naar Utrecht. Op 15 september betrekt AKOS de prachtige kantoorvilla in Utrecht Oost ‘De Oorsprong’ aan het Oorsprongpark. Omdat de vestiging in Gorinchem een kleine vestiging was die met name werd gebruikt voor onze recruitmentservice is besloten deze vestiging te verhuizen naar Utrecht. Enerzijds vanwege de centrale ligging ten opzichte van onze opdrachtgevers in die regio, maar vooral vanwege de aanwezigheid van de Hogeschool Utrecht.

De Nederlandse industrie draait weer op volle toeren, met als gevolg dat de krapte op arbeidsmarkt weer flink is toegenomen. Om de groeiambities van AKOS waar te maken worden dan ook alle zeilen bijgezet om de instroom van technisch talent op niveau te houden.

AKOS heeft daarvoor een prachtige locatie gevonden in Utrecht Oost, in Kantoorvilla 'De Oorsprong' aan het Oorsprongpark. ‘De Oorsprong’ is een 19e-eeuws rijksmonument, gebouwd in 1823 als woonhuis en later in gebruik genomen door de Utrechtse universiteit. Eind 20e eeuw kreeg het een kantoorbestemming en sinds kort is het mogelijk om er op flexibele wijze kantoorruimte te huren.

Flexibiliteit in combinatie met uitstraling, goede bereikbaarheid vanaf zowel de A27, de A28 als vanuit de stad maakten de keuze eenvoudig.

Nieuw adres vanaf 15 september 2016:
AKOS
Oorsprongpark 12
3581 ET Utrecht
+31 (0)55 5 412 412

Telefonisch is deze vestiging, net als de andere vestigingen, bereikbaar via ons centrale nummer. 

Publicatiedatum: 16 september 2016