Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

AKOS sponsort Kika-team Deventer

AKOS stelt jaarlijks een sponsorbudget vast, gericht op zowel lokale als wereldwijde stichtingen. Elk jaar bepalen we hiervoor een aantal vaste doelen, daarnaast is er een budget beschikbaar voor andere doelen die meestal via één van de AKOS-collega's binnen komt. Meestal roepen we dit niet van de daken maar de sponsor run voor KiKa brengen we graag onder de aandacht. Wellicht wilt u ook uw steentje bijdragen?

Eén van onze collega's is betrokken bij de Run-for-KiKa-Estafette. Zijn zus, zwager en vriend helpen of werken mee bij het Team Deventer. KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) heeft als doel om de genezingskans naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren, is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig. Eén van de evenementen die hieraan bijdraagt is de estafette die plaats vindt van 1 t/m 3 september. Als team loop je in 3 dagen 285 kilometer van Groningen naar Utrecht, oftewel 95 kilometer per dag voor 95% genezingskans.

Vol enthousiasme zet Team Deventer, bestaande uit de lopers Jans, Ruud, Jeroen en Jolanda en de begeleiders Juul, Marjolein en Reinout, zich in om geld in te zamelen voor KiKa. Naast de inzet van deze mensen voor de loop zelf is het inzamelen van een mooi sponsorbedrag ook een uitdaging en daar werkt AKOS graag aan mee.

Wil je ook bijdragen en Team Deventer sponsoren? Sponsor dan nu via https://www.runforkikaestafette.nl/deventer.

Publicatiedatum: 7 augustus 2017