Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Melding niet meer tonen

AKOS: industriële projecten van A tot Z

De industriële sector is misschien wel de meest dynamische sector van Nederland. Door de wereldwijde concurrentie en de voortdurend veranderende markten, is het noodzakelijk om continu te investeren in technische en logistieke innovaties en capaciteitsaanpassingen.

Doorgaans betreft het grote investeringen, waarbij een hoog kennisniveau en veel ervaring nodig is om deze projecten succesvol te realiseren. Zowel op technisch vlak als op projectmanagement en bedrijfskundig gebied. Voor dit soort complexe projecten zijn ervaren professionals nodig. Specialisten die efficiënte oplossingen kunnen bedenken, op een geheel onafhankelijke wijze de beste leveranciers kunnen selecteren en doeltreffend het gewenste resultaat kunnen bereiken, zodanig dat de bestaande productie zo min mogelijk wordt verstoord.

AKOS heeft deze mensen in huis. Met een team van (veelal IPMA gecertificeerde) projectmanagers en engineers, waar nodig ondersteund door externe partners, kan AKOS complexe investeringsprojecten succesvol realiseren. Van haalbaarheidsonderzoek, return-to-investment berekeningen, EPC contracten, commissioning tot en met de inbedrijfname. Kortom, AKOS ontzorgt!

Wij hebben ruime ervaring in o.a. de food, chemie, paper & pulp, tapijtindustrie, basismetaalindustrie, afvalverwerking, machinebouw, apparatenbouw en OEM. Onze technische professionals beschikken over een brede expertise binnen deze sectoren en hebben het vermogen om vanaf een pril stadium mee te denken met opdrachtgevers.

AKOS is al sinds 1969 een betrouwbare partner van vele vooraanstaande bedrijven en heeft een bewezen trackrecord in het uitvoeren van projecten, voor bedrijven als Nestlé, Friesland Campina, Nefit Industrial, Aurubis, MSD/Organon, Edel Tapijt, Interface International, Remeha, HyET Solar (Helianthos/Nuon), Parker Filtration, CSK Food Enrichment, Océ etc..

Interesse in een nadere kennismaking? Neem contact op met Ferry Boers: 06-51 85 99 70 / fboers@akos.nl 

Publicatiedatum: 16 oktober 2014